Logg inn
 
Økologisk Biff Stroganoff (4 porsjoner)

Du trenger:
500 g oksekjøtt (flatbiff fra naturkjøtt)
2-3 ss hvetemel
3 ss olje
1/2 finhakket løk
1 liten boks sopp (kan sløyfes)
1-2 dl vann
2 ss tomatpurè
1-2 dl rømme
salt
pepper

Slik gjør du:
Skjær kjøttet i strimler. Vend det i mel og brun det i oljen i ei gryte. Krydre med salt og pepper. Tilsett løk, sopp, kraft, vann og tomatpurè. (Bruk litt mere vann hvis du sløyfer sopp m/kraft). La gryta stå på svak varme i ca 20-30 min, eller til kjøttet er mørt. Ha i rømme til slutt. Serveres med ris eller poteter og grønnsaker.

God apetitt!

 

  
 foto/design: ai-naturfoto.no, publisering: skjesol.no